Hvorfor lave en vidensbank?

Velkommen til!

Og tillykke med din beslutning om, at sætte dig ind i de sygdomme der findes vacciner for i Danmark. Uanset om du primært opholder dig her i landet, eller om du er globetrotter.


Vidensbank

Dette kursus skal ses som en vidensbank du altid kan vende tilbage til, og slå op i. 

I hovedmenuen kan du finde en oversigt over alle tilgængelige vacciner i Danmark, samt vaccinens indlægsseddel. Vi valgt at lave denne vidensbank online, fremfor i e-bogs format, da vacciner løbende skiftes ud og ændrer sig, og vi vil være sikre på, at det du læser er aktuelt. 

Vi gennemgår alle sygdomme der findes vacciner imod, så du trygt kan sætte dig ind i, hvad der er relevant for dig at immunisere imod. Du vil blive klogere på hvilke symptomer du skal holde øje med, hvilket sygdomsforløb du kan forvente, og hvad de forskellige muligheder for behandling er.

Vi gennemgår også de mest almindelige af de sygdomme, som der endnu ikke findes vacciner for. I hovedmenuen kan du let få et overblik over, hvilke sygdomme, der er tale om.


Alternativ behandling

Vi gennemgår også mulighederne for homøopatisk sygdomsimmunisering og behandling, for at vise dig at der findes et alternativ, som du herefter kan opveje fordele og ulemper ved. Er du ikke interesseret i den del, springer du bare de kapitler over. 

Har du det bedst med ikke at vide for meget om, hvad du takker ja eller nej til, er dette kursus ikke for dig. Føler du dig mest tryg ved at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, så er det det du skal gøre.

Under sygdomsbeskrivelser og konventionelle behandlingsmuligheder, bliver alle kilder løbende nævnt. I kapitlerne omkring alternativ behandling, vil du ikke finde ligeså mange kilder, da vidensdelingen i høj grad er baseret på vores mangeårige erfaring med emnerne. Både på et praktisk og teoretisk plan. Men vi garanterer, at alt hvad vi anbefaler, er baseret på indsamlet viden gennem 200 år.


Hvem er vi

Dine værter på kurset er Stine Ruge og Jeanette Maglegaard. Vi driver sammen Danmarks største Homeoprofylakse klinik, Homeoprofylakse Danmark, hvor vi rådgiver hundredevis af mennesker året rundt om sygdomsimmunisering. Jeanette er Klassisk Homøopat, CEASE terapeut og diætist. Stine er stud. Klassisk Homøopat, Certificeret Homeoprofylakse behandler v/ Homeoprofylakse-forsker Dr. Isaac Golden, og Body SDS terapeut.

Vi laver og kan det samme, men Jeanette er især specialiseret i børnesygdomme og vaccineskader, hvor Stine især er specialiseret i tropesygdomme og homeoprofylakse.

Vi er begge gået fra at vaccinere uden tøven, til grundigt at læse indlægssedler, og sætte os ind i for og imod, ved hver eneste valg vi tager. Og det er den viden vi gerne vil dele med dig.


Vores grund til at lave kurset

Vi har lavet dette kursus, fordi vi ved hvor uoverskueligt det kan være at sætte sig ind i, hvad vi kunne ønske os var alment tilgængelig viden. Men også fordi vi gerne vil hjælpe dig til at danne din egen mening omkring, hvilke sygdomme du foretrækker at forebygge, fremfor at behandle, og hvilke du ønsker at lade din krop bekæmpe selv. Dette fordi overmedicinering heller ikke er gavnligt, for vores immunsystem og helbred.  

Alle valg du tager, bør tages på et informeret grundlag. Ligegyldigt om du vælger at gå den konventionelle eller den alternative vej. Du er også i din gode ret til at kombinere de to tilgange. Det vigtigste er at du er fuldstændig klar over, hvad du siger ja eller nej til.

Vi anbefaler dig at følge kapitel rækkefølgen i de første sektioner, og derefter kan du springe rundt i kurset, efter behov og interesse.


Rigtig god fornøjelse! 

Afslut og fortsæt