Og hvorfor har jeg brug for dette kursus?

Du kan sagtens selv gå i gang med at bruge kittet, når du køber det, og det skal ingen forhindre dig i. Men de fleste vil finde det uoverskueligt at skulle lære alle 36 midler at kende på egen hånd. Hvis du ikke er vant til at tænke homøopatisk, vil du nok også flere gange komme til at opleve ikke at kunne få midlerne til at virke. 

Siden vi opstartede Homeoprofylakse Danmark i 2018, har vi noteret os hvad folk finder sværest ved at bruge det blå kit, og igennem hele 2019 har vi talt om hvordan vi kan formidle den viden ud der er brug for, så det bliver så let og overskuelig som overhovedet mulig. Med en effekt der ikke er til at tage fejl af. Vi oplever nemlig ofte at kittet kan være svært at bruge, tiltrods for man har brugt det længe og det vil vi gerne gøre op med.

Kurset er sammensat af lydfiler, tekst, billeder og pdf’er du kan downloade.

Det er også muligt at købe et abonnement sammen med kurset, hvor du for 50kr om måneden kan kontakte os med spørgsmål, og hjælp til at behandle de situationer du måtte befinde dig i. Du kan vælge at købe abonnement for en enkel måned, eller for 1 år.

God fornøjelse!

Stine & Jeanette