Sommerpodcast 2020

Prolog: Homeoprofylakse - er det sikkert og effektivt?

I maj måned udgav VaccinationsForum en kritisk artikel, rettet mod brugen af homeoprofylakse. Artiklens titel var “Homøopatiske vacciner - er de sikre og effektive?”. I dette afsnit gennemgår vi artiklen, ord for ord, og kommer med et evidensbaseret modsvar. Alle studier kan du finde her.

Afsnit 1: Årets nyheder og forskningsresultater

Der er sket en del nyt i år, både hos os i Homeoprofylakse Danmark og rundt omkring i verden. Vi opdaterer dig på hvad der foregik ved homeoprofylakse kongressen i Delhi, i januar 2020, og hvilke nye homeoprofylakse studier der er blevet offentliggjort i år.

Afsnit 2: Den homøopatiske reaktion på Covid-19

Hele verden har været ved siden af sig selv siden WHO råbte pandemi. Ikke mindst den homøopatiske verden. Men hvilke tiltag er der egentlig blevet foretaget, og hvad gør homøopater i sådan en situation? Det har vi i dette afsnit blandt andet talt med chefen fra AYUSH (det indiske sundhedsministerium for naturmedicin) om.

Afsnit 3: Den homøopatiske fødselsrejse

I dette afsnit taler vi om hvordan man kan bruge homøopati inden undfangelsen af sit kommende barn, og så deler Stine sin homøopatiske fødselsoplevelse, der foregik under Coronaen. Vi taler også om at specialfremstille homøopatiske midler, blandt andet ud af sit barns moderkage.

Afsnit 4: Homøopati for begyndere

Det der blå kit som alle taler om, hvad er det nu lige det er? Og hvordan kommer jeg i gang med at bruge homøopati på mig selv og min familie? Det taler vi om, her i sommerens sidste afsnit. Vi løfter også sløret for en ny akutlinje vi har lavet, der kan hjælpe dig når som helst du har brug for det.


Dine undervisere


Homeoprofylakse.dk
Homeoprofylakse.dk

Homeoprofylakse.dk ledes af Klassisk Homøopat Jeanette Maglegaard og Holistisk Kropsterapeut/Homøopat studerende Stine Ruge, som varetager homeoprofylakse opgaver i hele Danmark.


Kom i gang!