Sygdomme man vaccinerer imod i Danmark

Jo mere viden - Jo mindre frygt

Ved du hvilke sygdomme det danske børnevaccinationsprogram indeholder, og hvorfor?

Er svaret nej, er du i samme båd som flertallet af danske forældre.

Vi har gjort det super let for dig at få et overblik, der sætter dig i stand til at tage et informeret valg eller fravalg om forebyggelse mod de forskellige sygdomme. Vi blander os naturligvis ikke i om du vælger at forebygge sygdommene med vaccination, homeoprofylakse eller noget helt tredje. Men det GLÆDER os, at du sætter dig ind i de sygdomme man i Danmark har besluttet udgør en risiko for folkesundheden. For vi ved jo alle sammen godt at der ikke findes nogen forebyggelses metode, der kan give 100% garanti. Men jo mere viden du har, jo hurtigere kan du reagere hvis en sygdom skulle opstå.

JO MERE VIDEN - JO MINDRE FRYGT

Kursusindhold

I dette kursus får du et overskueligt overblik over alle sygdommene. Risikoen for at blive smittet. Risikoen for at blive alvorligt syg. Overblik over behandlingsmulighederne, både de konventionelle og de homøopatiske. Kurset består af video og tekst.

Kurset indeholder IKKE viden om vaccinerne - udelukkende sygdommene.

OBS! Har du allerede købt vores kurser Vidensbank: sygdomme og deres vacciner, eller Homeoprofylakse for forældre, kan du deltage GRATIS i dette kursus. Du sender os blot en mail på [email protected], for at få adgang til kurset.


Dine undervisere


Homeoprofylakse.dk
Homeoprofylakse.dk

Homeoprofylakse.dk ledes af Klassisk Homøopat Jeanette Maglegaard og Holistisk Kropsterapeut/Homøopat studerende Stine Ruge, som varetager homeoprofylakse opgaver i hele Danmark.


Kom i gang!